Javna predstavitev olimpijske reprezentance Slovenije

Javna predstavitev olimpijske reprezentance Slovenije
22. julija 2016 bo na Titovem trgu v Kopru javna predstavitev olimpijske reprezentance Slovenije Rio 2016. Dogodek, na katerem bomo zaželeli vse dobro smetani slovenskega športa, ki bo v eksotičnem Riu zastopala barve Slovenije. Vstop bo prost.
Pestra in zanimiva bo javna predstavitev slovenskih olimpijk in olimpijcev, ki se bodo tega dne zbrali na ljubljanski železniški postaji in se z vlakom, v spremstvu novinarjev, kamermanov in fotografov, zapeljali do našega največjega obmorskega mesta. Takoj po prihodu pred mestno dvorano na Bonifiki bo na sporedu fotografiranje, skupinska fotografija še ni narejena, saj so se kandidati za igre Riu pripravljeni vsak na svojem koncu, vsak po svojem programu.
Po kratkkem posredovanju koristnih informacij, ki jih bo vodstvo olimpijske reprezentance Slovenije, na čelu z vodjo Iztokom Čopom, predvsem na temo varnosti in morebitnih okužb, se bodo slovenski olimpijci udeležili prijateljske rokometne tekme med Slovenijo in Hrvaško, se po njej sprehodili po Semedelski promenadi ter se ob 21 uri zaustavili na Titovem trgu, kjer se bo pričelo finalno dejanje tega dne - javna predstavitev olimpijske reprezentance, z neposrednim prenosom na 2. mreži TV Slovenija. Še pred osrednjim večernim dogodkom bo pestro dogajanje okoli Titovega trga; tam bodo stojnice, na katerih se bodo predstavili sponzorji Olimpijskega komiteja Slovenije, mogoče bo kupiti  opremo, v kateri bodo nastopali slovenski olimpijci.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji